Sök till kapten inför insparken VT20!

Hade du kul under höstens inspark? Vill du vara en av tre som kommer projektleda vårens veckor? Ta då chansen och sök rollen som KAPTEN för Föreningen Uppsala Medievetares inspark!

Då vårens inspark är något mindre ser upplägget lite annorlunda ut. Istället för att ha två generaler och fyra kaptener, har vi tre kaptener som agerar en slags kombination av general och kapten – ett upplägg som även kördes under insparken VT19 och som fungerade hur bra som helst.

Föreningen Uppsala Medievetares inspark är ett av de första tillfällena där nya studenter inom medie- och kommunikationsvetenskap och journalistik får lära känna Uppsala, föreningen och varandra. Insparken kommer att ske under ett par veckor i slutet av januari/början på februari, där syftet är att välkomna dessa nya studenter till Uppsala och deras studier inom MKV.

Vad innebär det att vara kapten?
Att vara kapten för Uppsala Medievetares inspark innebär att du, i ett team av tre, har det övergripande ansvaret för det som enligt många är terminens viktigaste veckor. Era uppgifter innefattar bland annat att se till att allting är färdigplanerat inför insparkens start, att besvara frågor som rör insparken och att vara beredda på att rycka in om något händer under insparkens aktiviteter. Ni är även ansvariga för bland annat projektgruppsindelning, lagindelning, insparkens budget, bokning av lokaler etc. Ni är spindeln i nätet och har en ständig dialog med såväl lag och planeringsgrupper som med föreningen.

Vem söker vi?
Vi söker dig som brinner för projektledning, planering och att träffa nya människor. Du kan hantera stress och ha många bollar i luften. Du är tillmötesgående gentemot nationer och samarbetspartners, samt ser till att samtliga reccar och faddrar har det bra under insparken.

Ansök genom att fylla i detta formulär senast SÖNDAG 1 DECEMBER KL. 23:59!

Vad händer efter att du har ansökt?
Vi kommer att titta igenom alla motiveringar och sedan kontakta dig efter att ansökan har stängt, för att meddela om du har blivit vald eller inte.

Om du har frågor, vänligen kontakta:

– Jakob Merlenius, Ordförande UMV, ordforande@uppsalamedievetare.se
– Hugo Höglund, General UMV inspark HT19, hoglund97@gmail.com
– Maja Albertsson, General UMV inspark HT19, albertssonmaja@gmail.com

NU KÖR VI!