Sök till General VT20!

OH, AH, GENERAL! JAG SA – OH AH GENERAL!

Insparken HT19 är över men redan nu startar planeringen inför insparken vårterminen 2020. Vill du vara huvudorganisatör och projektleda dessa veckor? Ta chansen och sök rollen som General för Föreningen Uppsala Medievetares inspark!

Föreningen Uppsala Medievetares inspark är ett av de första tillfällena där nya studenter inom medie- och kommunikationsvetenskap och journalistik får lära känna Uppsala, föreningen och varandra. Insparken kommer att ske under ett par veckor i slutet av januari/början på februari där syftet är att välkomna dessa nya studenter till Uppsala och deras studier inom MKV.

Vad innebär det att vara general?
Att vara general för Uppsala Medievetares inspark innebär att du, i ett team av två, har det övergripande ansvaret för det som enligt många är terminens viktigaste veckor. Era uppgifter innefattar bland annat att se till att allting är färdigplanerat och ordnat inför insparkens start, att besvara frågor som rör insparken och att vara beredda på att rycka in om något händer under insparkens aktiviteter. Ni är även ansvariga för bland annat projektgruppsindelning, lagindelning, insparkens budget, och bokning av lokaler. Du är spindeln i nätet och har en ständig dialog med såväl lag, planeringsgrupper och med föreningen.

Vem söker vi?
Vi söker dig som brinner för projektledning, planering och att träffa nya människor. Du kan hantera stress och ha många bollar i luften. Du är tillmötesgående gentemot nationer och samarbetspartners, samt ser till att samtliga reccar, faddrar och kaptener har det bra under insparken.

Ansök genom fylla i formuläret senast MÅNDAG 11 NOVEMBER KL. 23:59.

Vad händer efter att du har ansökt?
Vi kommer att titta igenom alla motiveringar och sedan kontakta dig efter att ansökan har stängt, för att meddela om du har blivit vald eller inte.

Om du har frågor, vänligen kontakta:
– Jakob Merlenius, Ordförande UMV, ordforande@uppsalamedievetare.se
– Hugo Höglund, General UMV inspark HT19, hoglund97@gmail.com
– Maja Albertsson, General UMV inspark HT19, albertssonmaja@gmail.com

NU KÖR VI!