Öppet styrelsemöte!

HEJ alla medievetare!

Terminen har nu kommit igång ordentligt och insparken har (dessvärre) snart nått sitt slut. Känner du att det är lite tomt? Att din kreativitet inte får flöda? Vill du fortsätta engagera dig? Vilken tur – för den 7e oktober har föreningen terminens första öppna styrelsemöte där du har möjlighet att ansöka till någon av föreningens tomma poster!

Föreningen består av ordföranderiet och fem olika utskott som alla arbetar med att göra studietiden för Er studenter så bra som möjligt!

Dessa är föreningens olika utskott:

🎉EVENT
Vilka ligger bakom alla pubrundor, spelkvällar, sittningar, gasquer och massa andra roliga aktiviteter utanför studierna? Jo, det är ju eventutskottet! Tycker du om att fixa de bästa festerna? Är du grym på att rodda olika event? Är du en hejare på att planera och strukturera? Eller har du bara massa idéer på event som föreningen borde anordna? Då passar eventutskottet dig perfekt!

📚UTBILDNING
När du känner dig sprudlande glad över den kurs du går nu, eller när du känner dig uppgiven och less på plugget, så är det utbildningsutskottet du ska vända dig till. Utskottet ser till att studenternas åsikter förs fram, och att utbildningen håller det den lovar! Representanter i detta utskott träffar kontinuerligt institutionens lärare och pratar om hur kurserna kan utvecklas och för vidare den feedback som ni studenter ger. Utskottet anordnar också pluggstugor och föreläsningar i studieteknik – allt för att underlätta för er studenter. Om du brinner för att din utbildning ska vara av bästa kvalitet är det utbildningsutskottet du ska engagera dig i!

🌍NÄRINGSLIV
I en värld fylld av företag, byråer och olika jobb kan det vara svårt att veta vad som passar just dig. Näringslivsutskottet är ansvariga för kontakten med alla dessa företag och anordnar bland annat gästföreläsningar, studiebesök och workshops, för att du som student ska få en bättre bild av din framtida bransch. Dessutom kommer man i utskottet även få arbeta med koncepten ”proffsen svarar” och “månadens medievetare” där man varje månad intervjuar personer från branschen och hyllar engagerade medievetare. Vill du vara ansiktet utåt mot företag och samtidigt få en språngbräda ut i arbetslivet? Då är det näringslivsutskottet du ska söka!

📸MARKNADSFÖRING
Med en miljon saker att säga kan det ibland vara svårt att få fram sitt budskap. Detta utskott ser till att föreningen har en god kommunikation utåt och här skapas alltifrån posters och banners, till texter och instagraminlägg. Allt för att ni studenter ska få reda på allt roligt som föreningen hittar på. Utskottet är också ansvariga för föreningens alla olika sociala kanaler, vilket inkluderar hemsidan, Facebook, Instagram, LinkedIn och (snart kanske) Youtube. Älskar du att skriva texter och funderar på att jobba som copywriter i framtiden? Har du känsla för bild och form? Har du kunskaper inom photoshop eller något annat designprogram? Eller är du bara sjukt taggad på att bli ännu bättre på allt ovanstående? Sök till marknadsföringsutskottet!

⚽️IDROTT
Gillar du att idrotta och vill vara med och forma föreningens nyaste utskott? Då ska du söka till idrottsutskottet! Här finns alla möjligheter till att hitta på massa roliga aktiviteter. Styra upp regelbundna föreningsträningar kanske? Eller turneringar av olika slag? Eller en skidresa kanske? Möjligheterna är många! Sök och hjälp till att få idrottsutskottet att växa!

‼️Vid detta möte kan du söka följande poster:‼️

🥈VICE ORDFÖRANDE FÖR FÖRENINGEN
Tillsammans med ordförande är man ansvarig för hela föreningens verksamhet. Man är också ansvarig för kontakten med föreningens olika samarbetspartners samt som studentrepresentant i IM Alumn; alumnföreningen vid Institutionen för Informatik och media. Genom regelbundna möten med utskott, institution och ordförande får man föreningen att gå framåt. Vice ordförande passar dig som är driven och grym på att få saker att hända!

KASSÖR
Som kassör är man en del av ordföranderiet och den som är ansvarig för föreningens ekonomi. Man är således ansvarig för den kontinuerliga bokföringen och upprättande av budgeten tillsammans med övriga i ordföranderiet. Dessutom har man även ansvar för utbetalning av diverse utlägg som engagerade i föreningen gör. Är du strukturerad och älskar siffror? Då passar du utmärkt som föreningens kassör!

Marknadsföring
– Vice ordförande
– Suppleant (5 st)

Näringslivsutskottet
– Vice ordförande
– Suppleant (9 st)

Eventutskottet
– Ordförande
– Vice ordförande
– Suppleant (7 st)

Utbildningsutskottet
– Vice ordförande
– Suppleant (10 st)

Idrottsutskottet
– Ordförande
– Vice ordförande
– Suppleant (10 st)

Vill du söka till någon av posterna?🌟
Maila önskad post, lite information om dig själv och en kort motivering till ordforande@uppsalamedievetare.se. Det går också bra att ställa upp på plats.

Som ordförande/vice ordförande i ett utskott blir du också ledamot i styrelsen. Mandattiden för styrelseledamöter är ett år, vilket innebär att du sitter på din post till höststämman 2020. Mandattiden för suppleanter är en termin, vilket innebär att du sitter på din post till vårstämman 2020.

Mötet kommer att äga rum på Ekonomikum, i sal H425.

PS. Vi bjuder såklart på kaffe och massa gott fika!

HOPPAS VI SES!