Medlemskap

Är du sugen på att engagera dig i föreningen eller är du intresserad av att få delta på föreningens aktiviteter? I så fall är du varmt välkommen att registrera dig som medlem!

Eftersom att vi är en relativt nystartad förening finns det mycket att göra och svängrummet är stort. Vi drivs av nyfikenhet, engagemang och gemenskap, samt givetvis av att ha en massa kul på vägen. Har du förslag på ett företag som du gärna vill veta mer om? Eller har du en idé som skulle göra tillvaron som medievetare vid Uppsala universitet bättre? Tveka inte, hör av dig genast! Ingen idé är för liten, vissa må vara för stora, men vi har högt i tak och tillsammans hittar vi säkert ett vinnande koncept.

Vem får bli medlem?
Alla är välkomna oavsett studieinriktning. De enda kriterierna är att du är student vid Uppsala universitet och har ett intresse för media och kommunikation!

Alla medlemmar har även närvaro- och yttranderätt på föreningens öppna möten, och ordinarie medlemmar har rösträtt på föreningsstämmor. På så sätt har du som medlem möjlighet att påverka föreningens åtaganden och styrelseposter.

Personuppgifter – GDPR

Genom att bli medlem i föreningen så godkänner du att föreningen får behandla dina personuppgifter i enlighet med föreningens integritetspolicy. För att se till att hanteringen av alla medlemmars personuppgifter sker i enlighet med Dataskyddsförordningen följer föreningen ovan policy, och  instruktioner och råd givna av Uppsala Studentkår.

I detta godkännande ingår att föreningen får rätten att publicera bilder från föreningsevent i föreningens kanaler där bilder på medlemmar kan förekomma.

Utträde & Uteslutning 

Du ansvarar själv för att skriftligt informera via mejl till kontakt@uppsalamedievetare.se när du inte längre studerar vid Uppsala universitet och/eller önskar att avbryta ditt medlemskap. Du äger då rätten att få all din data raderad.

Uteslutning ur föreningen kan ske för den medlem som bryter mot föreningens policy eller på annat vis handlat på ett sätt som strider mot föreningens stadgar. Beslut om uteslutning tas av styrelsen. Innehåll som anses kränkande, diskriminerande eller på annat sätt missbrukande av föreningens namn som publicerats på föreningens kanaler kommer att tas bort.

Medlemsavgift

För att föreningen ska kunna arrangera studiebesök, middagar, parkhäng, insparken och många andra aktiviteter för sina medlemmar behöver en medlemsavgift finnas. Avgiften ligger på 100 kr och går direkt till att förbättra föreningen och arrangera event för medlemmarna. Om du deltar vid föreningens inspark så ingår medlemsavgiften i priset för insparken. Du kommer inte att registreras som medlem förrän avgiften är betalad.

Tveka inte att höra av dig till kontakt@uppsalamedievetare.se om du har frågor eller funderingar så svarar vi så fort som möjligt!