Julfrukost med gästföreläsningar!

Nu är det dags att lägga tentaplugg och uppsatsskrivande åt sidan en stund och istället komma och finna julkänslorna tillsammans med oss i UMV!

Kanske har du funderingar kring vad strategisk kommunikation faktiskt innebär? Någon gång tänkt att du vill förändra världen? Eller bara vill ha en klarhet i vad du faktiskt kan arbeta med efter din utbildning? Nu har du chans att få svar från proffsen!

Den 10 december bjuder UMV’s näringslivsutskott tillsammans med utbildningsutskottet in till decembers mysigaste morgon med julfrukost och inspirerande föreläsningar med företag i branschen.

På plats kommer ni träffa kommunikationsbyrån Zellout som berättar om sin verksamhet och strategisk kommunikation, samt Drivhuset som berättar om deras arbete utifrån pitchen ”Om du vill förändra världen, var börjar du?”. De kommer även kunna svara på era frågor kring branschen som väntar på er efter utbildningen!

I samarbete med SamSek kommer vi även bjuda på en god julfrukost för att tillsammans komma in i julkänslor! Så passa på att ta en stund ledigt, häng med oss, inspireras och få hjälp av proffs i branschen samtidigt som vi låter julkänslorna närma sig…..

Vi ser fram emot att träffa er!

Datum: 10 december kl. 8-10 (Obs, föreläsningarna börjar 8.15 så var gärna i tid om du vill ta frukost innan).
Lokal: Sal A122 på Ekonomikum.

Anmälan görs via detta formulär. Men skynda på – platserna är begränsade!