Marknadsföringsutskottet HT19

Med en miljon saker att säga kan det ibland vara svårt att få fram sitt budskap. Detta utskott ser till att föreningen har en god kommunikation utåt och här skapas alltifrån posters och banners, till texter och instagraminlägg. Allt för att ni studenter ska få reda på allt roligt som föreningen hittar på. Utskottet är också ansvariga för föreningens alla olika sociala kanaler, vilket inkluderar hemsidan, Facebook, Instagram, LinkedIn och (snart kanske) Youtube. Älskar du att skriva texter och funderar på att jobba som copywriter i framtiden? Har du känsla för bild och form? Har du kunskaper inom photoshop eller något annat designprogram? Eller är du bara sjukt taggad på att bli ännu bättre på allt ovanstående? Bli en del av marknadsföringsutskottet.

Marknadsföringsutskottet leds av:

• Anna Woodcock – Ordförande
  • Julia Bengtsson – Vice Ordförande

Suppleanter:

• Sofia Hagberg, Anneli von Cotzhausen Modin, Ellen Kingfors, Emma Svensson, Jonathan Norberg, Evelina Reuterfors, Amanda Rundqvist, Alva Kinneholm, Joel Kelly och William Kvist.

För kontakt: marknadsforing@uppsalamedievetare.se