Är du sugen på att engagera dig i föreningen eller är du intresserad av att få information om kommande aktiviteter? I så fall är du varmt välkommen att registrera dig som medlem!

Eftersom att vi är en relativt nystartad förening finns det mycket att göra och svängrummet är stort. Vi drivs av nyfikenhet, engagemang och gemenskap, samt givetvis av att ha en massa kul på vägen. Har du förslag på ett företag som du gärna vill veta mer om? Eller har du en idé som skulle göra tillvaron som medievetare vid Uppsala universitet angenämare? Tveka inte, hör av dig genast! Ingen idé är för liten, vissa må vara för stora, men vi har högt i tak och tillsammans hittar vi säkert ett vinnande koncept.

Vem får bli medlem?
Alla är välkomna oavsett studieinriktning. De enda kriterierna är att du är student vid Uppsala universitet och har ett intresse för media och kommunikation!

Som medlem får du information om allt som rör föreningen via mail. Alla medlemmar har även närvaro- och yttranderätt på föreningens samtliga möten, samt rösträtt på medlems- och föreningsmöten. På så sätt har du som medlem möjlighet att påverka föreningens åtaganden och styrelseposter.