Ska du börja MKV till våren 2019?

Inspark!

Varmt välkomna till Föreningen Uppsala Medievetare och framförallt välkomna till insparken som ska ge dig den bästa möjliga starten som MKV-student i Uppsala!

Föreningen UMV är öppen för alla studenter med ett intresse för media och kommunikation (och allt som ryms däremellan). Föreningen finns till för att göra er tid i Uppsala lite bättre, lite roligare. Vi ser till att era åsikter om utbildningen når lärarna och institutionen men även att det inte bara blir tentor och kurslitteratur. Varje termin anordnar vi nämligen denna inspark, studiebesök, pubrundor, gästföreläsningar, middagar och mycket mer!

Temat för UMVs inspark VT19 är ”Så ska det låta” där tre lag tävlar om att bli det vinnande laget som kommer att utses på den avslutande Reccegasquen! (Snart kommer ni förstå helt vad det innebär) Vi har ett lag vars hjärtan slår lite extra för POP, ett lag som taggar till bäst när det vankas HIPHOP och sist men inte minst ett lag som brinner för PUNK.

Insparken börjar måndagen den 21/1 och håller därefter på i två veckor. För att kunna vara med på alla aktiviteter kommer man behöva gå med i en nation för att få sitt nationskort som man behöver för inträde till nationerna. Vi kommer även be om en avgift på 150 kr, varav 100 kr kommer att gå till Uppsala Medievetare som är föreningen som anordnar hela insparken. Betalning kommer att ske på plats genom antingen swish eller kontanter.

Mer info och ett schema för veckorna kommer att komma, så se till att gilla facebooksidan för insparken så att du inte missar något! 

About the author: Uppsala Medievetare