Missade du höststämman?

Hejsan alla Medievetare!

I förra veckan hade vi vårt årliga möte, höststämman. Under mötet skapade vi en ny styrelse, beslutade om hur föreningen ska se ut framöver, gick igenom det arbete vi har gjort under 2018 och mycket mer. Ifall du inte kunde delta vid mötet så laddar vi nedan upp protokollet från mötet så att du kan se vad vi gick igenom och vilka som nu är föreningens nya styrelse!

Stort tack till alla som suttit med i styrelsen under 2018 och slitit för att göra alla medie-, kommunikation- och journaliststudenters tid här i Uppsala lite bättre, lite roligare. Utan ert arbete hade ingen förening funnits! Som ordförande för föreningen år 2018 vill jag tacka alla som har jobbat med mig, det har varit en ära att arbeta med er och lära känna alla i föreningen lite bättre. Min tid som ordförande för UMV är an tid jag aldrig kommer att glömma. Jag vill även varmt välkomna den nya styrelsen, jag känner mig säker på att ni kommer göra ett grymt bra jobb och ha så sjukt roligt under tiden. Det kommande året lär bli väldigt kul och spännande för Uppsala Medievetare!

Mötesprotokoll-Höststämma-2018

 

Bästa hälsningar,

Emmelie Tiderman| Ordförande 2018
Studentföreningen Uppsala medievetareAbout the author: Uppsala Medievetare