Alumnkväll med IM alumn 2018

Välkommen till Alumnkväll med vår egna institutions alumnförening- IM alumn där vi får besök av Fanny Hägerstam och Anders O. Larsson! De kommer att hålla i varsin föreläsning med temat Fakta och myter – En journalist och en professor berättar.

Kvällen arrangeras av Alumnföreningen vid informatik och media tillsammans institutionens tre föreningar; Uppsala Medievetare, Uppsala Systemvetare och MKIT Studentförening.

Årets föreläsare:

Fanny Hägerstam – Boken om Hans Rosling och vad som fick mig att skriva den
Fanny Härgestam utbildad i journalistik, statsvetenskap och språk vid Uppsala universitet, Stockholms universitet och Universidad de Buenos Aires. Hon arbetar som journalist med fokus på Frankrike och Nordafrika. Fanny är medförfattare till Hans Roslings memoarer “Hur jag lärde mig förstå världen”.

Anders O. Larsson – Vad hände egentligen på sociala medier under valet 2018?
Anders Olof Larsson har en doktorsexamen i informationssystem från Uppsala universitet 2012. Han är numer professor i medie- och kommunikationsvetenskap vid Westerdals institutt for kommunikasjon og design vid Høyskolen Kristiania, Oslo, Norge.

Först kommer smörgåstårta och dryck (lättöl/mineralvatten) att serveras, varpå vi efter det går in i Hörsal 2 och lyssnar på föreläsarna. Anmälan sker på Systemvetarnas hemsida, dit hittar ni lätt via länken nedan;

Datum: 13 Nov 2018
Tid: 18:00- ca 21:00 (portarna öppnar 17:45)
Plats: Resturang Humlan därefter Hörsal 2 på Ekonomikum
Eventet är helt gratis!
Se till att anmäla dig snabbt då det är ett begränsat antal platser, anmälan stänger den 6 november.
Ps. Smörgåstårta och dryck serveras Ds.

About the author: Uppsala Medievetare