Stort grattis till antagningen!

Dagen med stort D, 12e juli, har äntligen kommit och därmed antagningsbeskedet inför hösten… Med det vill vi därför VARMT välkomna alla nya studenter som kommer söka sina vägar till Uppsala för att djupdyka i studier inom medie- och kommunikationvetenskap & journalistik! Till alla som blivit antagna till C kursen vill vi även skicka ut ett jättestort grattis och önska er välkomna tillbaka för er sista termin i MKV! Vi är så peppade på att få möta er allihopa.

Se även till att hålla extra utkik här – SNART kommer en lansering av vår nya logga och design och sedan är det ju självklart dags för insparken. Hoppas ni är lika taggade som vi!

Tills dess önskar vi er fantastiska sommardagar så hörs vi inom kort

/ Uppsala Medievetare

About the author: Uppsala Medievetare