Insparken HT18

Hej ny student i Uppsala!

Du har väl inte missat att den nya insparksidan för HT18 är uppe? Sommaren må bara ha börjat men arbetet inför nästa termins höjdpunkt är i full gång. Denna termin är temat ”vart är vi påväg?” med lagen FESTIVAL, CHARTER, RYMDEN och TILL SJÖSS!!.

Under tre veckor kommer vi i Föreningen Uppsala Medievetare se till att ni lär er allt ni behöver veta som ny student i Uppsala och inte minst som MKV-student! Veckorna kommer att vara fyllda med roliga aktiviteter där du kommer att få bästa möjligheten att lära känna alla du pluggar med och staden du pluggar i!

Insparken börjar måndagen den 3/9. All info inför och under dessa tre fantastiska veckor kommer att finnas på sidan så se till att klicka ”gilla” så att du inte missar något!!

Klicka här för att komma till facebooksidan!

Klicka på bilden för att komma till facebook sidan!

About the author: Uppsala Medievetare