Diplomat söker talanger!

Den ledande konsultbyrån inom strategisk kommunikation rekryterar till höstens traineeprogram!

 

Diplomat Communications utlyser höstens avlönade traineeprogram för dig som vill arbeta som kommunikationskonsult. De erbjuder en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter och en potentiell vidareanställning. Programmet pågår från mitten av augusti 2018 till början av januari 2019.
Diplomat söker dig som brinner för kommunikation och ser en framtid i kommunikationsbranschen. Du både tycker om och är bra på problemlösning, att uttrycka dig i tal och skrift, är idérik samt har ett starkt affärs- och samhällsintresse. Du har en examen på minst kandidatnivå, kanske inom ekonomi, kommunikation, juridik eller statsvetenskap. Erfarenhet från politik, journalistik, finansmarknaden eller konsultverksamhet är meriterande.

Ansökan innehåller ett personligt brev (på svenska) och CV (på svenska eller engelska). 
 Registrera din ansökan på vår hemsida. Sista ansökningsdag är söndagen den 25 mars 2018.

diplomat
Frågor om traineeprogrammet besvaras av Charley Nyström Tesch via mail charley.nystrom.tesch@diplomatcom.com eller telefon 0704-92 32 53.

Gå in på deras hemsida för att läsa mer!

www.diplomatcom.com/karriar/

About the author: Uppsala Medievetare