Svensk-Spanska Handelskammaren i Madrid söker en praktikant!

Screen Shot 2017-05-04 at 1.12.23 PM

Svensk-Spanska Handelskammaren i Madrid erbjuder en praktikplats som Marknadsassistent med profil marketing / media 2017/2018

Svensk-Spanska Handelskammaren är en organisation som genom ett omfattande och dynamiskt nätverk arbetar för att utveckla handelsrelationerna mellan Sverige och Spanien.

Som Marknadsassistent med profil marknadsföring/ media får du arbetslivserfarenhet som innefattar både administrativa och kreativa uppgifter. Du kommer att arbeta med Handelskammarens dagliga sysslor vilka bland annat innebär uppdatering och administration av hemsidan, utformning av vårt digitala nyhetsbrev samt design av inbjudningar och dylikt. Du kommer dessutom medverka i olika aktiviteter såsom seminarier, affärsluncher och möten tillsammans med medlemmar och/eller med de övriga Europeiska Handelskamrarna i Madrid.

Genom praktiken får du en inblick i det spanska samhället och i svensk-spanska handelsrelationer samtidigt som du får chans att arbeta med media och kommunikation. Du kommer ha direkt kontakt med Handelskammarens medlemmar och representera Handelskammaren vid ett flertal aktiviteter och event. Personen vi söker bör därför vara utåtriktad och ha lätt för att knyta nya kontakter.

Som Marknadsassistent vill vi att du:

 •   Studerar eller innehar en Bachelor eller Master inom medie- och kommunikation, marknadsföring, IT eller annan passande profil
 • Goda kunskaper inom Photoshop (kunskaper inom InDesign, webbdesign, marknadsföring via kreativa lösningar och/eller videodesign är meriterande)
 • Erfarenhet av Joomla och Mailchimp är meriterande
 • Kunskap i spanska ( tal och skrift) är meriterande
 • Är utåtriktad, självständig, kreativ, strukturerad, initiativrik och flexibel
 • Utlandserfarenhet är meriterandeDu kan ansöka för perioderna:

  A. Praktik under höstterminen 2017, från: 5 sep 2017 – 31 jan 2018

  B. Praktik under vårterminen 2018, från: 1 feb 2018 – 20 juli 2018 C. Ett års praktik, från: 5 sep 2017 – 20 juli 2018
  (Prioritet ges till sökanden till ett års praktik)

  Praktikplatsen är oavlönad. Om du studerar vid universitet kan du tala med ansvarig om vilka stipendier som kan vara intressanta för dig, exempelvis stipendium för Erasmuspraktik. Observera att det också går bra att ha avslutat studierna för att söka praktiken.

  Ansökan ska bestå av CV och personligt brev (max en A4) på svenska eller spanska. Berätta varför du vill praktisera på Handelskammaren i Madrid och ange vilken praktikperiod du är intresserad av.

  Sista ansökningsdag: den 21 maj 2017, ansökan skickas till info@cchs.es

About the author: Uppsala Medievetare

You must be logged in to post a comment.