Framtidsmässan närmar sig!

Hämta din gratis entrébiljett till Framtidsmässan 2017!
Den 6 april går Framtidsmässan av stapeln för fjärde året i rad och denna gång äger den rum på Stockholms universitet. Detta är Sveriges största karriärevent för och om offentlig sektor där utställarna är kommuner, landsting och myndigheter. Arbetsgivarna erbjuder exempelvis jobb, sommarjobb, praktikplatser, traineeprogram, examensjobb och mycket mer. Utöver detta finns det möjlighet att få konkreta verktyg till sin karriär i form exempelvis CV-granskning.
Se även när Kristian Luuk och Fredrik Lindström leder finalen i tävlingen Studentmästerskapen i offentlig sektor och lyssna till när Nour El Refai och Daniel Redgert modererar samtalen på Stora Scen! 
Vi bjuder 400 första studenterna i publiken på Stora scen på frukost och lunch!
Framtidsmässan är helt gratis att besöka men du måste hämta ut en biljett och det gör du här.
För mer info gå in på Facebook-eventet.

Välkommen!

fm17_header_bild_mindrestorlek

About the author: Uppsala Medievetare