Föreningen Grävande Journalister söker volontärer!

7 Mar

Föreningen Grävande Journalisters söker volontärer till deras årliga sammankomst, denna gång i Uppsalas Konsert & Kongress.
———-
Du som läser journalistik och MKV vid institutionen för Informatik och Media  har ”första tjing” på att vara volontär under de två dagar, fre 7 och lö 8 april, som årets sammankomst pågår.
Uppgiften består i att vara salsvärd i Uppsala Konsert & Kongress under 1-2 timmar (seminarier och föreläsningar skiftar i tidsutsträckning) fördelat på de två dagarna – alltså vid två tillfällen, inte fler. För detta får du gå gratis på samtliga ”föreställningar” i huset. (Studentpriset är annars omkring 2500).
Undersökande reportrar från olika delar av världen kommer att dela med sig av tricks, knep och ”case” som de arbetat med. Bland annat besöks vi av stjärnor från New York Times och The Guardian.  Gå in på Grävsem.se för mer information!
Anmäl dig snarast till martin.landahl@im.uu.se för detta fruktansvärt inspirerande tillfälle som kan bli ett minne för livet.

No comments yet

Leave a Reply