Diplomat Communications söker nya talanger!

Namnlös.png1

 

 

 

 

 

 

Ledande konsultbyrå inom strategisk kommunikationsrådgivning rekryterar till höstens internship-program.

Diplomat Communications utlyser höstens avlönade internship-program för dig som vill arbeta som kommunikationskonsult. Programmet kombinerar praktiskt arbete i våra konsultuppdrag med internutbildningar. Vi erbjuder en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter och möjlighet till vidare anställning. Programmet pågår från mitten av augusti 2017 till januari 2018.

Vi söker dig som brinner för kommunikation och ser en framtid i kommunikationsbranschen. Du både tycker om och är bra på problemlösning, att uttrycka dig i tal och skrift, är idérik samt har ett starkt affärs- och samhällsintresse. Du bör ha minst en kandidatexamen inom ekonomi, kommunikation, juridik eller statsvetenskap. Även annan akademisk bakgrund kan vara av intresse. Erfarenhet från politik, journalistik, finansmarknaden eller konsultverksamhet är meriterande.

Ansökan ska innehålla ett personligt brev (på svenska) och CV (på svenska eller engelska).

Registrera din ansökan på vår hemsida. Sista ansökningsdag är 19 mars 2017.

Frågor om internship-programmet besvaras av Charley Nyström Tesch via mail charley.nystrom.tesch@diplomatcom.com eller telefon 0704-92 32 53.

About the author: Uppsala Medievetare

You must be logged in to post a comment.