Zenith Media söker praktikanter till hösten!

Dagens praktiktips kommer från Ida Lundmark (tidigare ordförande i UMV) som faktiskt själv jobbar på Zenith Media och blev anställd efter sin praktik. Tack för tipset Ida!

 

Vill du kombinera systemvetenskap med MVK? Då ska du söka praktik på Mediebyrån Zenith i Stockholm som söker paktikanter till deras digitalavdelning till hösten. Byrån är internationell och finns i 74 länder och ingår i ett av de största mediebyrånätverken i världen. I Sverige är de ca 25 glada medarbetare som jobbar med marknadsföring inom TV, digitalt och print, med kunder som Mercedes, Hästens, Electrolux, Puma mfl.

Som praktikant på Zenith Media får du lära dig hela resan. Från brief, till planering och implementering. Hur och var scripts och pixlar ska implementeras, tracking av material och url:er till tekniska specifikationer och medieplaner.

Deras motto är att leverera kommunikationslösningar som gör kunderna nöjda, och deras medieinvesteringar lönsamma. De skapar lösningar baserade på skarp insikt och kunskap om branschen och konsumenten. I kombination med deras egna metoder, finner de den optimala mixen och det mest effektiva sättet att målgrupper.

Är du intresserad så skicka ett mail till: therese.froden@zenithmedia.se

Läs mer om byrån på: http://zenithmedia.se/

About the author: Uppsala Medievetare

You must be logged in to post a comment.