Svensk-Spanska Handelskammaren söker praktikanter!

Svensk-Spanska Handelskammaren erbjuder praktikplatser till ambitiösa studenter inomområdena marketing/media samt ekonomi/marknad. Att åka till Spanien och jobba kan vara väldigt meriterande då du får relevant arbetslivserfarenhet.

Är du intresserad så skicka din ansökan till: info@cchs.es

Läs mer om praktikplatserna här: http://www.camarahispanosueca.com/sv/kommunikation/nyheter/1143-la-camara-ofrece-practicas-2017-2018.html

——–

Svensk-Spanska Handelskammaren, grundat 1950, är en icke-vinstdrivande organisation öppen för alla företag, organisationer och privatpersoner som vill utveckla affärsmöjligheter och kontakter i Sverige och Spanien. Handelskammaren har sitt huvudkontor i Madrid med representanter i flera delar av Spanien. För att uppnå vårt mål bedriver vi även nära samarbete med flera svenska institutioner med liknande intressen som exempelvis Svenska Ambassaden i Spanien, Visit Sweden och är med i nätverk som SCI (Swedish Chambers International).

Studenterna som praktiserar hos oss kommer från universitet och högskolor över hela Sverige och de som  praktiserat här har erbjudits ekonomiskt stöd via Erasmus. Praktik hos oss som Handelskammare är mycket uppskattat då studenter får möjlighet att vistas i internationell miljö samtidigt som de får relevant arbetslivserfarenhet.

About the author: Uppsala Medievetare

You must be logged in to post a comment.