Praktik hos ASSA ABLOY

Är du sugen på att göra praktik? ASSA ABLOY söker just nu en praktikant  till deras kommunikationsteam där du får ta del av massa roliga projekt!

Innovation är kärnan för våra 46.000 anställda i utvecklingen av kompletta dörrlösningar för sjukhus, skolor, arenor, hem, hotell, flygplatser och företag. Vi skapar framtidens digitala och mobila säkerhetslösningar på våra egna teknikplattformar för att kunna erbjuda väldesignade, bekväma, säkra och hållbara lösningar som skapar mervärde för våra kunder.

Vi söker nu en praktikant för vårt kommunikationsteam. De primära uppgifterna kommer att bestå av att skapa innehåll och ansvar för koncernens sociala medier, utveckla digitala medier och aktivt delta i ett antal projekt, bland annat i digital marknadsföring och employer branding.
Om du är intresserad av att praktisera hos, skicka ditt CV och personliga brev.
Vänligen skicka dina eventuella frågor och din ansökan till: careercenter.sweden@assaabloy.com
Vi ser fram emot att träffa dig!

About the author: Uppsala Medievetare

You must be logged in to post a comment.