Julkalendern- 5 mediatips

Lucka 16

Alla känner vi den svåra personen att komma på en julklapp till eller allmänt inte önskar sig något… Sprid kärlek i deras namn denna julen genom att skänka en slant till någon som verkligen behöver det! Det finns ofantligt många organisationer som arbetar för att göra vår jord bättre på alla sätt möjliga, hjälp till denna jul du också! 🎁💕

Massa kärlek Sophie

 

Lucka 17

Känner du dig som många andra stressad och har ångest inför all julhysteri? In och lyssna på ett avsnitt av ångestpodden. Där diskuterar sofie och Ida om psykiskt ohälsa, att du inte är ensam om att ha ångest. De ger peppande råd och är bara allmänt grymma på att få en att inte känna sig så ensam om att må dåligt ibland. Så, mitt sista råd: Glöm inte att det är sig själv du kommer leva med livet ut, du är grym och ta alltid dig själv i första hand.

God jul önskar Anna

Lucka 18

Trött på att titta på samma gamla youtuber? Då ska du få en tidig julklapp! Sara Forsberg, SAARA på YouTube, är en fantastiskt rolig youtuber som alltid får en på bra humör i tentaångesttider. Hon är inte bara rolig utan vågar verkligen vara sig själv och tar ingen skit! Något som vi alla måste påminnas om lite då och då. God Jul!

Juliga hälsningar, Elin

Lucka 19

Har du svårt att få julkänsla? Ät några burkar pepparkakor, drick några flaskor julmust och gå in på Spotify, sätt igång en spellista med julmusik på högsta volym och julkänslan kommer inte undan! God Jul!!!

Varma hälsningar, Tobias

Lucka 20

För medienörden, i juletider. En podd att lyssna på när man är ute och rider. (Funkar annars också ;))

I mediepodden med Karlsten och Lidbom, diskuteras mediefrågor med idérikedom.

 

God jul önskar Cecilia

 

About the author: Uppsala Medievetare