Jobbtips: Kommunikatör till SL

Vi söker en kommunikatör till SL för att driva det operativa arbetet med kommunicera med olika resenärgrupper i de sociala medierna.Till att börja med innefattar uppdraget  ca 15h/veckan och sträcker sig från den 1 februari till den sista juli.

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av att ta fram en strategi och aktivitetsplan för hur Program Citybana ska använda sig av sociala medier för att skapa kännedom och uppmärksamhet kring den nya trafiklösningen genom centrala Stockholm samt identifiera de viktiga grupper ( co-creators och collectors/curators) som kan bidra till den virala spridningen. Du kommer att arbeta med att hitta ”storyn i storyn” – producera innehåll för de olika grupperna (bl.a. text,bild,video,ljud), optimera synligheten av den nya trafiklösningen i sociala medier med hjälp av köpta visningar och sponsra länkar, kundtjänst ska fungera när det gäller publicering,dialog och bevakning av de sociala medierna samt uppdatera Program Citybanas webbsidor.

Låter detta intressent? Skicka ditt CV till Anja Grass  Klicka här

 

About the author: Uppsala Medievetare