HÖSTSTÄMMA

Har du väntat hela hösten på att få engagera dig i världens bästa medievetarförening? Nu är det dags! Den 7 december har UMV höststämma vilket innebär att just DU kan bli invald i föreningens styrelse! All info om vilka poster som finns och hur du går tillväga för att nominera finns i kallelsen här nedan och nomineringarna skickas till styrelsen@uppsalamedievetare.se!
 
skarmavbild-2016-11-01-kl-13-58-36
 
Härmed kallar Studentföreningen Uppsala Medievetare samtliga medlemmar till höststämma den 7 december klockan 17:00 där vi genomför förtroendeval inför hösten.
 
Missa inte chansen att engagera dig i Uppsala Medievetare! Att engagera sig i föreningen innebär att du som student får en unik möjlighet att påverka din utbildning, värdefull erfarenhet för arbetslivet, samt att du får delta i massvis av roliga aktiviteter.
 
Är du sugen på att göra mer av din studietid? Då tycker vi att du absolut ska söka någon eller några av styrelseposterna! Vi i styrelsen är ett öppet och härligt gäng som alltid tycker det är roligt med nya ansikten.
 
De poster som finns tillgängliga inför höstterminen är:
 
Ordföranderiet:
– Ordförande
– Vice ordförande
– Sekreterare
– Kassör
 
Eventutskottet:
– Ordförande
– Vice ordförande
– Suppleant
 
Utbildningsutskottet:
– Ordförande
– Vice ordförande
– Suppleant
 
Nätverksutskottet:
– Ordförande
– Vice ordförande
– Suppleant
 
Marknadsföringsutskottet:
– Ordförande
– Vice ordförande
– Suppleant
 
Skicka en nominering av dig själv eller en kandidat som du tycker passar för posten till: styrelsen@uppsalamedievetare.se.
 
Nomineringen ska innehålla namn, önskad förtroendepost och en kort motivering till varför du eller din vän passar till den post du sökt. Senast den 5/12 vill vi ha din nominering.
 
Vi ses den 7:e!

About the author: Uppsala Medievetare

You must be logged in to post a comment.