JOBBTIPS: UPPSTUK SÖKER KOMMUNIKATÖR

Studerar du vid Uppsala Universitet, är lösningsorienterad och har en god känsla för marknadsföring? Vill du dessutom vara en del av ett expansivt företags ledningsgrupp? Då kanske du är Uppstuks nästa kommunikatör!

Uppstuk ägs till viss del av Uppsala universitet, föreningen Uppsalaekonomerna och Uppsala teknolog-och naturvetarkår. Uppstuk arbetar för att ge studenter på Uppsala universitet relevant arbetslivserfarenhet under studietiden och efter avslutade studier. Som kommunikatör arbetar du för att öka medvetenheten om Uppstuk som varumärke, både genom marknadsföring i exempelvis sociala medier men även genom deltagande på mässor och liknande. Du har förmågan att förvalta ett varumärke och känner dig bekväm i att följa upp och utveckla ett företags grafiska profil.

Som kommunikatör är du även en del av den interna ledningsgruppen på företaget, varför du behöver vara en person som tycker om att arbeta strategiskt och långsiktigt för att bidra till företagets framgång. Vi ser gärna att du tänker dig arbeta hos oss under minst ett år, då du kommer att inneha en nyckelposition på företaget.

Krav för tjänsten är

  • Pågående eller avslutad relevant universitetsutbildning
  • God känsla för färg och form samt förmåga att kunna förmedla ett budskap genom text och bild.
  • Tidigare kunskap i, alternativt stor vilja att lära dig, grafiska program såsom Photoshop, Illustrator och InDesign.
  • Goda kunskaper inom marknadsföring generellt och social media marketing specifikt.

Meriterande för tjänsten är tidigare erfarenhet av föreningsengagemang, erfarenhet av marknadsföring och/eller grafisk design.

Vi söker sig som är flexibel och initiativtagande samt förstår vikten av att utveckla och kommunicera företagets varumärke på ett framgångsrikt sätt. Som person är du öppen, innovativ och tillmötesgående med ett starkt eget driv.

Uppstuk erbjuder en varierande tjänst med stort utrymme för att själv utveckla arbetssätt och idéer. Du får en värdefull erfarenhet då du är en stor del i företagets framgångar!

Omfattning för tjänsten beräknas till 30 timmar/månad och uppstart sker i början av December.

Passar detta uppdrag dig? Ansök då genom att skicka in CV och personligt brev nedan.

Ansök här

För ytterligare info kontakta:

linnea.bredberg@uppstuk.se
eller 070 – 410 96 03

 

About the author: Uppsala Medievetare