Inspark för höstens A-kursare

Äntligen drar en ny termin igång! Detta är ett av årets absoluta höjdpunkter för Uppsala Medievetare då vi äntligen får välkomna alla nya medievetarstudenter. Givetvis vill vi i vanlig ordning göra detta med en inspark!

Insparken drar igång redan på terminens första måndag och ni kommer få all information i slutet av dagens sista föreläsning. Fokus ligger på att lära känna varandra och se till så att terminen får en så bra start som möjligt! Det är även ett ypperligt tillfälle att ställa frågor och få tips från tidigare Medie- och kommunikationsstudenter.

Självklart råder ingen typ av hets eller någon form av kränkning under insparken – insparken är till för alla!

Vi rekommenderar alla att följa insparkens Facebookgrupp för mer information, där vi även kommer uppdatera er med vad som händer under våra två veckor tillsammans.

Vi hoppas att ni är lika taggade som alla vi faddrar är!

About the author: Uppsala Medievetare