Studiebesök hos Mindmakers PR

Medievetarnas nätverksutskott är stolta över att kunna erbjuda ett studiebesök hos Mindmakers PR!

Tisdag den 24 maj finns det alltså möjlighet att åka till Stockholm och göra ett studiebesök hos Mindmakers PR. Detta är ett perfekt tillfälle för att lära sig mer om branschen och olika yrkesroller samt ställa frågor till riktiga branschproffs!

Mindmakers PR är en pr-byrå som sedan 2011 hjälper företag och organisationer med kreativ marknads-PR. De arbetar bland annat med strategisk kommunikationsrådgivning, medierelationer, kriskommunikation, personligt varumärkesbyggande och sociala medier.

Det är begränsat med platser så anmäl dig så snart som möjligt för att säkra din plats på det här spännande besöket! Anmälan sker via den här länken senast måndag 23 maj.

About the author: Uppsala Medievetare