Brainstormingmöte

Har du tankar och idéer kring vad Uppsala Medievetare kan göra i framtiden? Har du ett projekt på gång men ingen att genomföra det med? Eller är det något du önskar att föreningen skulle göra, men som vi inte gör i dagsläget? Nu har du chansen! I eftermiddag anordnar Uppsala Medievetare ett brainstormingmöte och alla som vill är välkomna att delta. Tanken är att vi ska slå ihop många kloka huvuden och tillsammans brainstorma om föreningens kommande projekt, events och liknande!

Fundera och skriv ned alla eventuella idéer du kan ha. Stort som smått: event, projekt, önskade studiebesök och gästföreläsningar, temakvällar, you name it! Allt som faller dig in. Så printa ned allt du kommer på så ses vi i eftermiddag kl. 17:00 i sal B139 vid Ekonomikum.

About the author: Uppsala Medievetare