Sök projektledare i utbildningsutskottets reseprojekt

Utbildningsutskottets utlandsprojekt är det första i steget att göra Uppsalas medievetare mer medvetna om utbildningar i världen och världen mer medveten om Uppsalas medievetarutbildning.

Du tillsammans med fyra andra kommer få utforma och arrangera en utlandsresa som kommer gå av stapeln hösten 2016. Destinationen bestämmer ni utifrån den stad som är mest intressant för ett fokus på medie- och kommunikations utbildningar och näringslivsbesök. Detta projekt ger dig möjligheten att vara med och skapa något helt nytt som kommer ge såväl dig som andra medievetare en bättre kontakt med utländska utbildningar och näringsliv.

Låter detta som något du skulle vilja vara med och förverkliga? Var med och gör detta till en spännande och rolig erfarenhet för dig och andra medievetare!
Tveka inte att söka, inga förkunskaper krävs!

Just nu söker vi:

Projektledare
Du sätter ramarna för projektet så de uppnår mål och vision. Tillsammans med vice projektledare utser övriga projektmedlemmar och fördelar ansvarområden inom projektgruppen.

Vice Projektledare
Säkerhetställer finansiering av projektet och arbetar nära projektledaren för att kunna genomföra projektet och få det att leva vidare.

Vi söker dig som:
– Är strukturerad och intresserad av utveckling
– Bra på att kommunicera
– Gillar teamwork och få drömmar i uppfyllelse
– …… men framförallt vill göra Medievetare i världen till något oförglömligt.

Sista ansökningsdag är den 15 april och här kommer du till ansökan.

Har du några frågor, tveka inte på att höra av dig till oss på:
utbildning@uppsalamedievetare.se

About the author: Uppsala Medievetare