Ny termin och nya tider!

Föreningen Uppsala Medievetare startade så sent som år 2011 och har på bara tre år lyckats etablera sig som förening och ordnat med diverse uppskattade föreläsningar, workshops, insparkar och karriärtips till Uppsalas mediestudenter. Vi har idag ca 130 medlemmar och växer stadigt.

Nu är det dags för en nystart och vi kickar igång terminen med att lansera vår nya logga!

 

logo1

 

Föreningens ledord är ungt, modernt och nytänkande, och vi tycker verkligen att vår nya grafiska profil speglar detta. Vi vill skänka ett stort tack till David Petersson som utformat loggan, och just nu jobbar på att designa vår hemsida. Han har gjort ett fantastiskt jobb och vi alla i styrelsen är mycket nöjda och stolta. David kan kontaktas för uppdrag på david-petersson@hotmail.com.

Vi har tryckt upp ett gäng exklusiva tygkassar med den nya loggan som vi kommer att sälja under infodagen den 2:a september kl 17 i lokstallarna på Ekonomikum. Var säker på att lägga beslag på ett exemplar!

Vi är väldigt taggade på den nya terminen och planerar massvis av roliga aktiviteter, och vi hoppas att ni vill vara med på tåget! Först ut i aktivitetslistan är insparken för MKV A, men vi har också hört viskas om föreläsning av en viss multinationell musiktjänst och en och annan rolig workshop… Så håll er uppdaterade, för detta kommer bli en spännande höst!

 

 

About the author: Uppsala Medievetare

Has one comment to “Ny termin och nya tider!”

You can leave a reply or Trackback this post.

  1. M - 27 augusti, 2014 at 10:08

    Vilken fin ny logga!
    Ser också framemot den här terminen!

You must be logged in to post a comment.