Diplomat Communications söker nya talanger!

Diplomat Communications, en av Sveriges ledande konsultbyråer inom strategisk kommunikationsrådgivning, söker nu ambitiösa och talangfulla studenter till höstens internship-program.

Diplomat Communications söker dig som vill prova på arbetet som kommunikationskonsult. De erbjuder en spännande arbetsmiljö, trevliga kollegor och goda utvecklingsmöjligheter. Diplomats internship-program är ett avlönat uppdrag under hösten med start i augusti. De söker dig som brinner för kommunikation. Du tycker om och är bra på analysarbe­te, att uttrycka dig i tal och skrift, är idérik och har ett starkt affärs- och samhällsintres­se. Erfarenheter av politik, kommunikation och media är meriterande.

Sista ansökningsdag är 13 april. Läs mer på www.diplomatcom.com/sv/karriar/ och skicka din ansökan till career@diplomatcom.com.

Frågor om internship-programmet besvaras av Veronica Haglund via mail, veronica.haglund@diplomatcom.com, eller tel. 0709-45 42 02.

Diplomat Communications är en av Sveriges ledande och snabbast växande kommunikationsrådgivare. Byrån arbetar med strategisk rådgivning och operativa insatser inom Corporate Communications, Public Affairs och finansiell kommunikation. Diplomat Communications grundades 2003 och har kontor i Stockholm och Bryssel.

www.diplomatcom.com

Skärmavbild 2014-03-19 kl. 21.29.14

About the author: Uppsala Medievetare