Tävling: Fyll ett slott

Tävling
Klicka på bilden för att ladda ner instruktionerna.

Var med och tävla med Uppsala medievetare (UMV). Här är ett case som byggerpå ett verkligt uppdrag som Södra tornet kommunikation arbetar med. Hur skulle du lösa det? Vinnaren bjuds in till Södra tornet för att presentera sitt förslag för kunden.

Hur får vi in folk i Örebro slott?

Statens fastighetsverk (SFV) äger och förvaltar unika byggnader runt om i Sverige. När dessa står tomma kostar de skattebetalarna stora summor pengar. Det är därför viktigt att få in hyresgäster. Just nu letar SFV efter nya intressanta hyresgäster till Örebro slott.

Det är en unik chans att hyra hela översta våningsplanet i en byggnad med anor från 1300-talet. Här finns utrymme för spektakulära mötesrum och moderna arbetsplatser i både öppen och enskild planlösning. Det är en lokal för den som vill ge sin verksamhet en alldeles speciell inramning.

Örebro slott ligger mitt i staden med närhet till allt. Det är bra kommunikationer till Örebro både med bil, tåg och buss. Gångavstånd från centralstationen är fem minuter.  

Uppdrag

Hur skulle du göra för att få hyresgäster till Örebro slott? Steg 1 är att få dem intresserade, steg 2 är att få dem på en visning. Steg 3 är att de tackar ja! Uppdragsgivaren är statens fastighetsverk.

Gör en aktivitetsplan med aktiviteter för att locka företag, organisationer eller andra aktörer att hyra lokaler i Örebro slott. Beskriv aktiviteter, genomförande, målgrupper och kostnader. Tänk fritt och sätt dina egna ramar.

Bidrag

Bidragen kan skickas till natverk@uppsalamedievetare.se senast den 7 februari.

Bidragen kommer att bedömas av en jury på Södra tornet kommunikation.

Vinnare

Det vinnande bidraget får presentera sitt förslag för kunden och projektledaren hos Södra tornet kommunikation på Uppsala slott. Efteråt bjuder Södra tornet på lunch. Bidragen kommer att bedömas efter kreativ höjd, hur realistiskt förslaget är samt förståelse för kunden och målgruppen.

Lycka till!

About the author: Uppsala Medievetare