Gästföreläsning: Så påverkar du politiska beslut!

Poster

Med ett år till det svenska riksdagsvalet går politiken på högvarv. Uppsala Medievetarförening har bjudit in pr-konsulten och lobbyisten Claes Nordmark för att förklara hur man bäst bildar opinion och påverkar politiska beslut. 

Det är Uppsala Medievetarförening som den 23 oktober anordnar en öppen gästföreläsning med temat ”Så påverkar du politiska beslut!”. Då återvänder statsvetaren Claes Nordmark, f.d. ordförande för Utrikespolitiska föreningen och tillika f.d. ledamot i kårstyrelsen i Uppsala Studentkår till Uppsala och Ekonomikums hörsal 2, kl. 16 – 17.

Denna gången är det inte till skolbänken utan i sin roll som pr-konsult och lobbyist på Westander där han nu arbetar med att hjälpa företag och organisationer att påverka politiska beslut. Han kommer att berätta hur arbetet går till bakom kulisserna, och skapa klarhet i hur karriärmöjligheterna inom branschen ser ut för nyexaminerade samhällsvetare.

Pr-byrån Westander har en imponerande historik och under 2012 utsågs Westander, för fjärde gången på fem år, tillÅrets Pr-byrå i Regis och Dagens Industris kundundersökning. De har därmed åtta år i rad, 2005–2012, vunnit någon av branschens två stora kundundersökningar.

 

Facebook

Westander

About the author: Uppsala Medievetare

You must be logged in to post a comment.