Vem är din studiebevakare?

Har det blivit problem med din tenta eller uppsats? Lyssnar inte läraren på dig? Har du upplevt att du blivit utsatt för diskriminering? Har du någon funktionsnedsättning och skulle behöva praktisk hjälp för dina studier? Saknas det mikrovågsugnar eller är det för dåligt ljud i föreläsningssalarna?

För dig som studerar vid Samhällsvetenskapliga fakulteten finns tre studiebevakare som jobbar heltid med att bland annat stödja och hjälpa studenter i dessa typer av frågor. Om du behöver hjälp eller har frågor som du inte vet vem du ska vända dig till om, kan du besöka dem på deras kontor. Kontoret ligger på Ekonomikum, i rum A224 (mitt emot studerandereceptionen). Du är varmt välkommen att kika förbi för att ställa studierelaterade frågor, bolla idéer eller ge synpunkter. Annars kan du nå dem på mejl: sektion.ekon@us.uu.se eller på telefon: 018-4716989

För mer information: http://www.uppsalastudentkar.se/node/454

lindaidaalex

About the author: Uppsala Medievetare